Inspirasjonsforedrag med Marco Elsafadi

2. september kl. 18.00 i Frikirkas lokaler på Strøget. Tema: «Frivillighet, samfunn og samspill». – et foredrag om hvorfor frivillighet er viktig, til inspirasjon og ettertanke.

Invitasjon til Frivillighetens dager i september.
Birkenes Frivilligsentral ønsker å gi alle de som står på som frivillige et lite løft, og en takk for masse god og verdifull innsats. Derfor har vi til høsten planlagt 2 dager som vi vil invitere til, med gratis adgang:
Den første, er torsdag 2. september kl. 18.00, hvor vi er så heldige å ha fått Marco Elsafadi til å komme hit og ha et foredrag om «Frivillighet, samfunn og samspill», -et foredrag om hvorfor frivillighet er viktig, til inspirasjon og ettertanke. Her må vi ha påmelding, for å se hvilke lokaler vi kan benytte. Vi har i utgangspunktet tenkt Frikirka’s lokaler på Strøget. PÅMELDING SENEST 20/8.
Den andre dagen er lørdag 11.september fra 10-15 på Tobias Jorde.
Her inviteres forskjellige lag og foreninger til å ha en «stand» på Tobias Jorde..(se egen info)

Marco Elsafadi (f.1976) er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år.
Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker? Livet handler om samarbeid. -Dette er høyst aktuelt i de arenaer der vi bidrar som frivillige aktører i forskjellige lag og foreninger i bygdene våre.
Marco kaller seg selv "Relajonshøvding", og er en populær foredragsholder med over 200 foredrag i året. Han har også fått priser for "Årets foredrag"
I 1993 begynte Marco sitt engasjement for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.
I løpet av tre år utvidet organisasjonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i både Oslo, Bergen og Stavanger.
Marco er også kjent fra Mesternes mester som han vant i 2014. Han er blitt kåret til årets forbilde på idrettsgallaen, og han har vært programleder for flere TV-program.

2024 © Birkenes Frivilligsentral