Har du lyst til å bli frivillig?

Birkenes Frivilligsentral trenger stadig nye frivillige til forskjellige oppdrag. Har du litt tid til overs som du kan fylle med meningsfulle oppgaver?

Det er alltid endring i frivillig-"staben" , og i forskjellige oppdrag som dukker opp i Frivilligsentralen, så det er flott med nye tilskudd.
Det kan være besøksvenn, besøksvert på omsorgsboligene (hjelp under måltider og sosialt samvær), praktisk hjelp av forskjellig slag, enkeltoppdrag og faste oppdrag. Til høsten har vi fått tilskudd til å starte opp tilbud om leksehjelp med et måltid.(lokalisert til Frikirkas kafé-del) Det kan være både for de på læringssenteret og andre i grunnskolene. Her trengs mennesker både til å lage et enkelt måltid, og til å hjelpe med lekser, og norsktrening i samtaler. Sykkeldrosjene som Saniteten ga til kommunen, trenger også flere sjåfører/sykkelverter.  Har du tid, lyst og vilje til å engasjere deg i noe av dette, eller i andre ting vi driver med i Frivilligsentralen, er det flott om du tar kontakt. Du kan også melde deg på aktiviteter på nettsida vår  https://birkenes.frivilligsentral.no/  Vi følger deg opp, og sørger for at du får oppdrag som passer til dine ønsker og ressurser. 

Flere nyheter
2024 © Birkenes Frivilligsentral